Utilizați tutoriale

Începeți un nou loc de muncă!
Învățați mai multe despre fotografia de stoc pentru antreprenoriat.

Aflați cum puteți crea fotografii pentru a le vinde online pe piața de fotografii, cum să configurați camera foto, cum să faceți postproducție foto, cum să realizați profilul (încărcați fotografii, faceți descrierea, cuvinte cheie) cum să organizați lucrările viitoare.

Tutorialele (manuale video) sunt traduse în limbajul semnelor pentru tineri surzi în 7 limbi: albaneză, bosniacă, bulgară, muntenegreană, română, sârbă și turcă, dar intenționăm să adăugăm mai multe limbi.

Română

Asociația Acces pentru toți, din România

Lucrează cu persoane cu dizabilități care au probleme în integrarea lor pe piața muncii. Suntem activi în furnizarea de instruire/consiliere gratuită a persoanelor cu dizabilități care au probleme în integrarea lor pe piața muncii.

Despre

Citiți mai multe despre proiect și echipă

Noi suntem:

Echipa este formată din organizații, instituții și experți individuali, lucrători tineri, lucrători sociali care lucrează la îmbunătățirea educației tinerilor surzi.

Obiectivul nostru este:

Realizarea schimbărilor sociale pozitive care vor conduce la mai multa umanitate, la o lume si un viitor mai bun.

Scopul nostru este:

Îmbunătățirea și creșterea spiritului antreprenorial al tinerilor surzi folosind metode de învățare nonformale în ceea ce privește fotografia comercială de stoc.


Despre proiect:
Denumirea originală a acestui proiect internațional pe termen lung este „Realize with your eyes” (602430-EPP-1-2018-1-RS-EPPKA2-CBY-WB), care este co-finanțat prin Programul Erasmus + al Comisiei Europene. Este vorba despre sprijinirea tinerilor surzi șomeri prin învățarea modului de utilizare a posibilităților de fotografie pentru angajare / antreprenoriat.

Scopul proiectului:
- Obținerea de noi oportunități pentru locuri de muncă pentru tinerii surzi
- Învățarea de noi metode pentru susținerea tinerilor surzi șomeri
- Realizarea unei rețele pentru sprijinul internațional al antreprenorilor creativi în rândul tinerilor surzi
- Realizarea unui tutorial video pentru utilizarea metodelor fotografiei de stoc pentru antreprenoriatul în rândul tinerilor surzi

Tutorial video

Obiective

Educaţie

Pentru a îmbunătăți abilitățile și cunoștințele practice ale tinerilor surzi și ale persoanelor care lucrează cu tinerii surzi.

Locuri de muncă creative pentru tinerii surzi

Pentru a crea noi oportunități de dezvoltare a antreprenoriatului pentru tinerii surzi folosind metode de fotografie de stoc comercială.

Aptitudini

Acest proiect oferă abilități care pot fi utilizate direct pe piața stocului de fotografie și pot sprijini spiritul antreprenorial în rândul persoanelor cu deficiențe de auz.

Rețele

Dezvoltarea unei rețele internaționale de suport a antreprenorilor creativi in rândul tinerilor surzi.

Manuale

Pentru a crea un manual video despre stocul de fotografie comercial pentru tinerii antreprenori surzi.

Piaţa globală

Educarea tinerilor fotografi surzi despre tehnici și standarde pentru a fi conform aşteptărilor pieței globale.

Erasmus +

Proiectul este co-finanţat de Programul Erasmus+ al Comisiei Europene

Etichete: obţinere loc de muncă, locuri de muncă creative pentru persoane surde, loc de muncă în domeniul fotografiei pentru tinerii surzi, antreprenori creativi în rândul tinerilor surzi, muncă de acasă pentru persoane surde, câştiguri provenite din vânzările de fotografii online, studiul despre domeniul fotografiei în limbajul semnelor